4 september 2018

Douaneformaliteiten

Het transport van voertuigen verschilt wezenlijk van het vervoer van bijvoorbeeld pallets of bulkgoederen. Naast de afmetingen en de manier van vervoer, is het vaak nodig om douaneformaliteiten te regelen, zelfs als de import- en exportvoertuigen binnen de EU blijven. Vanwege onze specialisatie kunnen wij deze formaliteiten voor u regelen.

Soms worden geëxporteerde trucks of machines naar de veerboot gebracht, ingescheept en vervolgens vanuit de zeehaven naar de klant vervoerd. Dit zogenaamde ‘roll-on roll-off vervoer’ bespaart laadruimte en arbeidsuren op de boot. Van den Brink kan dit volledige traject voor u verzorgen, inclusief het transport naar de boot, de boeking van de boot en het vervoer naar de eindklant. Wij nemen al het regelwerk uit handen als u een truck of machine in het buitenland heeft gekocht of verkocht en alle rompslomp rondom het vervoer wilt laten regelen.

Bij Van den Brink staat het ontzorgen van onze klanten en het vinden van de juiste transportoplossing centraal. Het is onze kracht!

WhatsApp chat